Gør Mors Dag speciel: 5 værdifulde gaveidéer

Hænder med smykker

Mors Dag er en dag, hvor vi hylder og fejrer de fantastiske mødre i vores liv. Det er en tid at vise vores taknemmelighed og kærlighed til de kvinder, der har gjort det til en livslang dyd at tage sig af os. En perfekt måde at gøre Mors Dag ekstra speciel er ved at give en betydningsfuld gave, der viser din taknemmelighed og omsorg. Her er fem Mors Dag gaveidéer fra Manigrips bagland, der vil glæde din mor hele året rundt:

Personligt smykke

Et personligt smykke er altid en værdsat gave. Der er lagt tanke og omsorg i gaven, og den er bare unik for modtageren. Du kan overveje at give en halskæde, et armbånd eller en ring med en indgravering, der har en speciel betydning for din mor. Det kan være hendes navn, dine initialer eller en vigtig dato. Et personligt smykke er en gave, som din mor vil bære med stolthed, og en måde hvorpå hun kan mindes om den kærlighed, I deler.

Spa-dag

Enhver mor fortjener at blive forkælet og plejet, og en spa-dag er en perfekt gave til at give hende den luksuriøse oplevelse, hun fortjener. Du kan arrangere en dag med spa-behandlinger som ansigtsbehandlinger, massage, manicure og pedicure til din mor, så hun kan slappe af og nyde en dag med selvforkælelse. Og hey, hvorfor ikke selv tage med hende? I kan tilbringe tid sammen og skabe minder samtidig med at I forkæler jer selv – dobbelt så godt!

Håndlavet gave

Håndlavede gaver er altid betydningsfulde, da de viser, at du har brugt tid og energi på at skabe noget særligt til din mor. Hvad med at lave et fotoalbum med minder fra jeres fælles oplevelser, eller en scrapbog med billeder, citater og små beskeder, der viser din taknemmelighed og kærlighed til din mor? Du kan også lave et personligt kort, en blomsterbuket eller et andet kreativt projekt, som du ved din mor vil værdsætte. Hjemmelavede gaver er altid et hit.

Oplevelsesgave

En oplevelsesgave er en unik og mindeværdig gave, som din mor vil bære med sig i lang tid. Det kan være en tur i en varmluftballon, et madlavningskursus, en vinsmagning, eller en koncert, som hun har ønsket sig at tage til. En oplevelsesgave viser, at du ønsker at skabe særlige minder og vil give hende noget at se frem til. Husk at vælge en oplevelse, der passer til hendes interesser og hobbyer for at gøre det ekstra personligt.

Giv noget værdifuldt igen

Hvis din mor har været nødt til at opgive livslange hobbyer, som f.eks. at hækle eller at male, fordi hun ikke længere har den nødvendige finmotorik og kontrol i hænderne, så kan det være du skal overveje at give hende et hjælpemiddel til Mors Dag. At give din mor et hjælpemiddel i gave er en tankevækkende gestus, der viser, at vi ønsker at gøre deres hverdag lettere og mere behagelig. Hjælpemidlet Wini er en alsidig grebforstørrer, som kan bruges til at at holde bedre fast om et hav af smalle genstande som f.eks. hæklenåle, pensler, blyanter, bestik osv. Med Wini ved hånden vil din mor igen kunne bruge tid på værdifulde aktiviteter. Hos Manigrip ånder vi for at lave redskaber, der skaber glæde. Den glæde synes vi alle mødre fortjener!

Vi håber disse Mors dags gaveidéer giver inspiration til at fejre kvinden i dit liv.

Mangler du et nyt hjælpemiddel?

Wini er designet med indsigter fra mere end 120 gigtramte, og er derfor oplagt for dig, som har gigt i fingrende, sclerose, ondt i hænder og led eller generelt har svært ved at holde små genstande. 

Hjælpemidlet er en grebsforstørrer, som du kan bruge til at forstørre overfladen på små og smalle genstande som f.eks. bestik, pensler, tandbørst, hæklenålen – ja faktisk er det næsten kun fantasien, der sætter grænser! 

Med en elektronisk dreven lukkefunktion er Wini perfekt at have med på farten, da man nemt og ubesværet kan bruge den på forskellige genstande. 

Find retailer
en_GBEN