Nyt og forbedret design med patientinddragelse

Patientinddragelse og faglig sparring er et vigtigt nøgleredskab i Manigrip. Vi tror nemlig på, at de bedste produkter udvikles i samarbejde med dem, som arbejder ude i felten samt de patienter, som har behovet. 

Vi har siden den indledende fase i designprocessen involveret de patienter, som skal bruge vores hjælpemiddel. Ikke kun fordi vi ønskede deres støtte og accept, men fordi vi havde brug for deres perspektiv på produktet. Patientinddragelse var og er en måde hvorpå vi kan sikre, at vores produkt er relevant for de mennesker, den er beregnet til. 

Derfor har vi løbende indsamlet feedback fra vores ekspertpanel og andre patienter, som har haft gavn af vores produkt. 

Design og patientinddragelse

Nu har vi anerkendt, at nogle ting, der måske ikke var åbenlyse for os, var kritiske for dem. Eksempelvis lærte vi under covid-19, igennem vores ekspertpanel, at grebet skulle kunne tåle håndsprit, da man som kronisk patient er meget mere sårbar over for sygdomme.

Vi vil gerne sikre, at nye patienter føler sig forstået og imødekommet. Vi ser vigtigheden i det første møde med et produkt. Det skal være en god oplevelse, der giver dig mod og glæde i at bruge produktet igen og igen. 

Derfor har vi taget hovedkritikken til os, og det gentagne spørgsmål, “hvor er knappen?” og redesignet Wini, så knappen er mere synlig.

Kvalitet i verdensklasse

Denne tilføjelse kan virke minimal, men når det kommer til kvalitet og sikkerhed, vil vi ikke gå på kompromis, og derfor har denne ændring været undervejs i en længere periode. Vi investerede tid i at finde det perfekte blæk, der ikke blot opfyldte de tekniske krav, men som også var 100% sikker at have kontakt med på daglig basis. Derfor er blækket til knappen økologisk blæk, der også opfylder standarderne for børnelegetøj. Den nye forbedring går derfor hånd i hånd med både den medicinsk- og den fødevaregodkendte plastik, Wini er lavet af. 

Med en mere synliggjort knap har vi forsøgt at gøre førstehåndsoplevelsen af Wini endnu mere positiv og intuitiv. Vi kan endnu engang takke patientinddragelse for en skarp forbedring af vores produkt.

Læs mere om vores ekspertpanel her.

en_GBEN