Mest stillede spørgsmål

Mangler du svar på nogle af dine spørgsmål? Læs vores mest stillede spørgsmål lige her.

Wini bliver lanceret slutningen af 2022. Vi glæder os!

Ja du kan bestille Wini igennem vores crowdfunding kampagne på IDA Crowdfunding. Som tak for din tidlige støtte, giver vi rabat på Wini. Du kan finde kampagnen her. 

Tak for din hjælp!

Wini er designet til den hektiske hverdag, hvor ting uundgåeligt bliver tabt. Wini er derfor slidtestet til sagtens at kunne tåle en tur på gulvet.

Wini er bygget til at kunne klare de fleste våde situationer. Med det mener vi selvfølgelig damp fra en gryde og det danske sommervejr. Men vi må nok erkende, at Wini ikke er glad for at blive taget med ud i den dybe ende af svømmehallen.

Det kan du i hvert fald! Vi har sørget for at hullet i Wini har en passende størrelse til stort set alle typer bestik. Derfor er Wini også god at have med på farten, så du ikke skal tage dit eget bestik med, hvis du skal på restaurant eller besøge en god ven. Hvis Wini skulle blive beskidt, så kan du tage det ydre cover af og smide det i opvaskemaskinen eller give det en hurtig skyller. Materialerne er desuden fødevaregodkendt, så der er ingen giftig kemi. Velbekomme!

Du kan sagtens hækle med Wini. Dog har vores test vist at Wini kommer i vejen, når man strikker. Måske du skal give hækling en chance?

Der følger en oplader med, når du køber Wini. Opladeren er specialdesignet til Wini, så den er så nem som mulig at oplade. Når Wini er sat rigtigt i, blinker den grønt. Når Wini er færdigopladet, lyser den grønt. Nu skulle du gerne være klar til hverdagen igen.

Der kommer løbende flere covers til Wini familien, som alle passer til din Wini.

Når du vil bruge Wini skal du først sikre dig, at grebet er åbent. Du kan nu indsætte den ønskede genstand i Wini og trykke på knappen, som gør at genstanden bliver fastholdt. Når du er færdig med at bruge Wini trykker du igen på knappen og genstanden bliver frigjort.

Målet med Wini er at lave et produkt der kan være så alsidig som muligt. Wini kan bruges på alle redskaber der, har et smalt greb, såsom bestik, pensler, grydeskeer, hæklenåle, trommestikker, mascara, urteknive, blyanter, støvekoste og kuglepenne. Og det er bare de genstande vi har testet, så du kan sagtens afprøve flere muligheder!

Tyrefægtning, badebold og transportmiddel er nogle eksempler på Wini ikke kan bruges til. Derudover er Wini ikke optimal at strikke med. Men prøv dig frem. Vi bliver løbende overraskede over, hvor mange ting Wini kan bruges til.

Hvis du har en funktionsnedsættelse eller generelle mobilitetsproblemer i hænderne, så er der en stor chance for, at du vil have glæde af Wini. Hvis du stadig er i tvivl så er du velkommen til at kontakte os på post@manigrip.dk.

Wini er ikke kun testet på folk med funktionsnedsættelse, men også af fageksperter som ergo- og fysioterapeuter for at sikre et godt ergonomisk greb. Vi har desuden testet og fundet inspiration i andre produkter med ergonomiske greb.

 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så send dit spørgsmål til post@manigrip.dk