Mest stillede spørgsmål

Mangler du svar på nogle af dine spørgsmål? Læs vores mest stillede spørgsmål lige her.

Det kan du i hvert fald! Vi har sørget for at hullet i Wini har en passende størrelse til stort set alle typer bestik. Derfor er Wini også god at have med på farten, så du ikke skal tage dit eget bestik med, hvis du skal på restaurant eller besøge en god ven. Hvis Wini skulle blive beskidt, så kan du tage det ydre cover af og smide det i opvaskemaskinen eller give det en hurtig skyller. Materialerne er desuden medicinsk- og fødevaregodkendt, så der er ingen giftig kemi. Velbekomme!

Wini har en IP47. Det betyder at du godt kan bruge Wini i køkkenet og udenfor uden at du skal bekymre dig om at den går i stykker. 

Hvis du skal vaske Wini anbefaler vi at du kun smider coveret i opvaskemaskinen og renser Wini med en fugtig klud.

Coveret holder op til 121 grader og bliver ikke fedtet uanset hvor mange gange du vasker det.

Du kan sagtens hækle med Wini. Dog har vores test vist at Wini kommer i vejen, når man strikker. Måske du skal give hækling en chance?

Når Wini er ved at løbe tør for strøm, vil knappen blinke rødt. Vi har sørget for at Wini ikke kan løbe tør for strøm, mens den er lukket, så du altid kan få dit redskab ud igen.

Der følger en opladerstation med, når du køber Wini. Opladeren er specialdesignet til Wini, så den er nem at oplade. Når Wini er sat rigtigt i, blinker opladerstationen grønt. Når Wini er færdigopladet, lyser den grønt, og er klar til brug igen! 

Der kommer løbende flere covers til Wini familien, som alle passer til din Wini.

Når du vil bruge Wini skal du først sikre dig, at grebet er åbent. Du kan nu indsætte den ønskede genstand i Wini og trykke på knappen, som gør at genstanden bliver fastholdt. Når du er færdig med at bruge Wini trykker du igen på knappen og genstanden bliver frigjort.

Målet med Wini er at lave et produkt der kan være så alsidig som muligt. Wini kan bruges på alle redskaber der, har et smalt greb, såsom bestik, pensler, grydeskeer, hæklenåle, trommestikker, mascara, urteknive, blyanter, støvekoste og kuglepenne. Og det er bare de genstande vi har testet, så du kan sagtens afprøve flere muligheder!

Tyrefægtning, badebold og transportmiddel er nogle eksempler på Wini ikke kan bruges til. Derudover er Wini ikke optimal at strikke med. Men prøv dig frem. Vi bliver løbende overraskede over, hvor mange ting Wini kan bruges til.

Hvis du har en funktionsnedsættelse eller generelle mobilitetsproblemer i hænderne, så er der en stor chance for, at du vil have glæde af Wini. Indtil videre har vi fået positiv respons fra mennesker med gigt, sclerose, parkinson, stroke, rygmarvsskader og cerebral parese. Hvis du stadig er i tvivl så er du velkommen til at kontakte os på post@manigrip.dk.

Wini er ikke kun testet på folk med funktionsnedsættelse, men også af fageksperter som ergo- og fysioterapeuter for at sikre et godt ergonomisk greb. Vi har desuden testet og fundet inspiration i andre produkter med ergonomiske greb.

Wini er designet til den hektiske hverdag, hvor ting uundgåeligt bliver tabt. Wini er derfor testet ud fra de højeste krav, så den tåler en tur på gulvet.

Om du kan få bevilling til Wini er op til den enkelte kommune at vurdere. Produktet er registreret som medicinsk udstyr, hvilket ses som en fordel blandt mange kommuner.

 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så send dit spørgsmål til post@manigrip.dk