Mest stillede spørgsmål

Mangler du svar på nogle af dine spørgsmål? Læs vores mest stillede spørgsmål lige her.

Hvad får jeg ud af at forudbestille Wini?

Du bliver én af de første til at modtage Wini når vi er klar til at lancere produktet i efteråret 2020. Derudover er du med til at støtte den første produktion af Wini.

Ved en forudbestilling, hvordan og hvornår får jeg tilsendt Wini?

Så snart de første Winis er færdigproducerede, sender vi automatisk et sæt med posten til dig – så alt du skal gøre er at glæde dig til at modtage Wini kort efter 1. oktober 2020.

Hvad sker der, hvis jeg taber Wini?

Wini er designet til den hektiske hverdag, hvor ting uundgåeligt bliver tabt. Wini er derfor slidtestet til sagtens at kunne tåle en tur på gulvet.

Hvad sker der, hvis Wini bliver våd? / Kan Wini tåle vand?

Wini er bygget til at kunne klare de fleste våde situationer. Med det mener vi selvfølgelig damp fra en gryde og det danske sommervejr. Men vi må nok erkende, at Wini ikke er glad for at blive taget med ud i den dybe ende af svømmehallen.

Kan jeg bruge Wini til at spise med?

Det kan du i hvert fald! Vi har sørget for at hullet i Wini har en passende størrelse til stort set alle typer bestik. Derfor er Wini også god at have med på farten, så du ikke skal tage dit eget bestik med, hvis du skal på restaurant eller besøge en god ven. Hvis Wini skulle blive beskidt, så kan du tage det ydre cover af og smide det i opvaskemaskinen eller give det en hurtig skyller. Materialerne er desuden fødevaregodkendt, så der er ingen giftig kemi. Velbekomme!

Kan jeg bruge Wini til at strikke og hækle?

Du kan sagtens hækle med Wini. Dog har vores test vist at Wini kommer i vejen, når man strikker. Måske du skal give hækling en chance?

Hvad sker der, hvis Wini løber tør for strøm?

Hvis Wini løber tør for strøm, kan du enten vælge at købe en ny Wini, eller du kan sende produktet ind til os, hvor vi for et symbolsk beløb kan skifte batterierne. Hvis du vælger den sidste metode kan vi sammen minimerer ressourcespild og dine udgifter.

Kan jeg få et andet omslag/cover til min Wini?

Der kommer løbende flere covers til Wini familien, som alle passer til din Wini.

Hvordan bruger jeg min Wini?

Når du vil bruge Wini skal du først sikre dig, at grebet er åbent. Du kan nu indsætte den ønskede genstand i Wini og trykke på knappen, som gør at genstanden bliver fastholdt. Når du er færdig med at bruge Wini trykker du igen på knappen og genstanden bliver frigjort.

Hvad kan Wini bruges til?

Målet med Wini er at lave et produkt der kan være så alsidig som muligt. Wini kan bruges på alle redskaber der, har et smalt greb, såsom bestik, pensler, grydeskeer, hæklenåle, trommestikker, mascara, urteknive, blyanter, støvekoste og kuglepenne. Og det er bare de genstande vi har testet, så du kan sagtens afprøve flere muligheder!

Er der noget jeg ikke kan bruge min Wini til?

Tyrefægtning, badebold og transportmiddel er nogle eksempler på Wini ikke kan bruges til. Derudover er Wini ikke optimal at strikke med. Men prøv dig frem. Vi bliver løbende overraskede over, hvor mange ting Wini kan bruges til.

Jeg har ikke gigt - Kan jeg have glæde af Wini alligevel?

Hvis du har en funktionsnedsættelse eller generelle mobilitetsproblemer i hænderne, så er der en stor chance for, at du vil have glæde af Wini. Hvis du stadig er i tvivl så er du velkommen til at kontakte os på post@manigrip.dk.

Hvordan er Wini ergonomisk?

Wini er ikke kun testet på folk med funktionsnedsættelse, men også af fageksperter som ergo- og fysioterapeuter for at sikre et godt ergonomisk greb. Vi har desuden testet og fundet inspiration i andre produkter med ergonomiske greb.

 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så send dit spørgsmål til post@manigrip.dk