Mandehånd Wini hjælpemiddel

Lev dit liv kompromisløst

Wini er til dig, der oplever udfordringer ved at holde om smalle genstande som bestik, blyant eller tandbørste. Wini kan let sættes på smalle og lange genstande, så du kan holde bedre fast om dine ting.

Fordele

En ny generation af hjælpemidler

Ét greb – mange muligheder

Wini kan bruges til et hav af forskellige aktiviteter. Du kan f.eks. spise, male, børste tænder, hækle og skrive med Wini. Prøv dig frem, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser! 

Testimonials

Det siger andre om Wini

Manigrips Wini – grebsforstørrer gør en forskel for de patienter som kommer i vores klinik Ergoklinikken. Mange af vores patienter har problemer med håndfunktionen og dermed problemer med at holde i skriveredskaber, spiseredskaber, tandbørsten m.m. At have et greb som bare tilpasser sig det emne der skal holdes om, gør det enkelt for patienten at klare mange hverdagsopgaver med et hjælpemiddel, og ikke have skuffen fyldt med redskaber med fortykkede greb.

Samtidig oplever mange af patienterne, en form for frihed, idet de selv har en løsning med i tasken, når de skal spise enten på restaurant eller hos venner, hvor udfordringen kan være om de kan holde på spiseredskaberne. Wini kommer bare med i tasken, og kommer på bordet når det er nødvendigt. 

At stå i banken og skulle skrive under på noget med en for tynd kuglepen, er også oplevelser som vi har fået tilbagemelding på, hvor Wini har været en stor hjælp.

Så alt i alt er de tilbagemeldinger vi får fra vores kunder og patienter meget positive, og tilfredsheden er stor, idet Wini er driftssikker og pålidelig.

Kirsten C. Pedersen

Ergoterapeut – Ergoklinikken og K.C. Pedersen

Wini har vist sig at være en livsforandrende ledsager for mig. Jeg bruger både grebet derhjemme til hverdagens gøremål, men har den også altid i tasken på farten.

Med hjælp fra Wini kan jeg igen børste tænder og hjælpe med madlavningen m.m. Jeg har endda fundet ud af, at Wini kan assistere med at sætte både telefon og computer til opladning og som hjælp til at bygge med Lego. 

Det skaber glæde for mig, at jeg nu kun behøver et minimalt antal hjælpemidler, fordi Wini er multifunktionel. Derudover føler jeg mig ikke bundet til at blive hjemme eller være afhængig af hjælp fra andre på samme måde mere. 

Jeg oplever færre smerter i sine hænder, og jeg føler mig mere selvkørende, og det har mindsket de hverdagsfrustrationer jeg før havde. Alt i alt oplever jeg mere energi og mental overskud i hverdagen efter at have fået Wini

Sanne

Kronisk syg med SLE og gigt i hænderne

Intet er forandret, men alligevel er alt anderledes med den elektroniske grebsforstørrer Wini i hånden. Med Wini har du muligheden for lettere at bevæge din hånd og have mere styrke i hånden til at udføre dagligdagens opgaver eller kreative sysler, som gør dig glad.  

Wini kan vendes på den måde, som passer bedst i din hånd. Den kan endda også vende forskelligt afhængigt af, om du skal bruge Wini med et spiseredskab, et skriveredskab, et personlig plejeredskab eller noget helt fjerde. På den måde, kan det faktisk give mere energi at bruge Wini, samtidig med at man lettere kan overskue andre ting i livet. Det er helt naturligt, at man med sit første møde med Wini sandsynlighedsvis skal vænne sig til sin Wini. 

Manigrip giver muligheder i dagligdagen med stor viden og praksiserfaring i grebsforstørrerens sansebaserede kvaliteter. Hvis man har spørgsmål, kan man altid kontakte Manigrip med spørgsmål herom. 

Jeg mener, at det er bedre at lære Wini at kende end at lære at leve med sine smerter eller udfordringer, som måske kan mindskes med hjælp fra Wini. Hvad kan du godt lide at lave? Hvad har du lavet meget af engang? Måske kan du gøre det igen med Wini.

Karina Olsen – Ergoterapi.nu

Privatpraktiserende ergoterapeut, med baggrund i aktivitetsvidenskab og sanseintegration i menneskers hverdag. Med fokus på at skabe meningsfulde momenter i livet. 

Vi har gjort det nemt for dig

Wini er et alsidigt hjælpemiddel, der er meget simpelt at bruge. Vi har kogt det ned til tre nemme skridt:

1

Vælg en genstand, som du ønsker at bruge, eksempelvis en blyant, gaffel eller lignende.

2

Indsæt din valgte genstand i Wini og giv knappen et let tryk. Din genstand bliver nu fastholdt i grebet. Du er nu klar til at bruge grebet til at spise, tegne, skrive – Kun fantasien sætter grænser!

3

Når du er færdig med grebet, så giver du blot knappen endnu et let tryk og så slipper grebet din genstand.

Se flere tips og tricks
Cover i grå

Cover

Wini er beskyttet af et cover, som du kan tage af os smide i opvaskeren. Løbende vil vi også lave flere farver, så du kan vælge farven, der passer til dit humør! 

Wini der oplades

Opladning

En gang i mellem skal Wini oplades. Det har vi gjort nemt med en opladerstation, så du ikke skal fumle med et stik hver gang.

To hænder der holder to hjælpemidler

Materialer

Wini er fremstillet af TPE plast, som er miljøvenligt, ikke-giftigt og samtidig behageligt. Det er et materiale i høj kvalitet, som er stærk og levedygtig. Plastikken er både medicinsk- og fødevaregodkendt, så derfor 100% sikker at have kontakt med på daglig basis. Blækket til knappen er i økologisk blæk og opfylder standarderne for børnelegetøj.

Rengøring

Grebet tåler damp og vand, og derudover også kemikalier, som man ser i håndsprit. Wini kan derfor tørres af med en våd klud eller skylles under vandhanen. Coveret kan komme i opvaskemaskinen op til 130 grader. 

Mangler du svar på dine spørgsmål? 

Se svarende på vores mest stillede spørgsmål her

Filer

Brugermanual

Hent den nyeste brugermanual har. Manualen er tilgængelig på dansk, engelsk, norsk, svensk, islandsk, finsk, tysk, hollandsk og fransk.

Download

Declaration of Conformity

Wini er i overensstemmelse med reguleringen (EU) 2017/745 af den 25. oktober 2022, som et medicinsk udstyr klasse 1 (MDR). Hent Declaration of Conformity her. 

Download