Wini anvendes til at male

Lev dit liv kompromisløst

Wini er til dig, der oplever udfordringer ved at holde om smalle genstande som bestik, blyant eller tandbørste. Wini kan let sættes på smalle og lange genstande, så du kan holde bedre fast om dine ting.

Med Wini får du et alsidigt greb, som kan bruges til hverdagens gøremål såvel som at dyrke dine hobbyer. Wini hjælper dig med at leve dit liv, uden at du skal gå på kompromis med at bruge dit designer bestik, din arvede fyldepen, trommestikker eller dyrke dine kreative hobbyer. Kun fantasien sætter grænser. 

Wini kommer med et cover, der fungerer som en ydre skal, der beskytter og giver dig en behagelig overflade at holde om. Winis cover er sammensat af to dele, der gør det nemt at tage af og på. Det kommer i to forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dig. Coveret tåler at komme i opvaskemaskinen.

Find forhandler

Ét greb – mange muligheder

Wini kan bruges til et hav af forskellige aktiviteter. Du kan f.eks. spise, male, børste tænder, hækle og skrive med Wini. Prøv dig frem, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser! 

Vi har gjort det nemt for dig

Wini er et alsidigt hjælpemiddel, der er meget simpelt at bruge. Vi har kogt det ned til tre nemme skridt:

1

Vælg en genstand, som du ønsker at bruge, eksempelvis en blyant, gaffel eller lignende.

2

Indsæt din valgte genstand i Wini og giv knappen et let tryk. Din genstand bliver nu fastholdt i grebet. Du er nu klar til at bruge grebet til at spise, tegne, skrive – Kun fantasien sætter grænser!

3

Når du er færdig med grebet, så giver du blot knappen endnu et let tryk og så slipper grebet din genstand.

Cover i grå

Cover

Wini er beskyttet af et cover, som du kan tage af os smide i opvaskeren. Løbende vil vi også lave flere farver, så du kan vælge farven, der passer til dit humør! 

Wini der oplades

Opladning

En gang i mellem skal Wini oplades. Det har vi gjort nemt med en opladerstation, så du ikke skal fumle med et stik hver gang.

Emballage

Emballagen er lavet til at være nem at åbne. Den lukkes med magneter og har desuden en kant, som gør det muligt at bruge armen, i stedet for fingrene, til at åbne kassen. 

Filer

Brugermanual

Hent den nyeste brugermanual har. Manualen er tilgængelig på dansk, engelsk, norsk, svensk, islandsk, finsk, tysk, hollandsk og fransk.

Download

Declaration of Conformity

Wini er i overensstemmelse med reguleringen (EU) 2017/745 af den 25. oktober 2022, som et medicinsk udstyr klasse 1 (MDR). Hent Declaration of Conformity her. 

Download