Health & Rehab ‘Året Nyhed 2023’ – 2. plads

3 personer med diplomer og blomster

Så folkens, nu er vi endelig kommet ned på jorden igen efter den fantastiske Health & Rehab 2023 messe i Bella Centeret sidste uge. Vi vil bare sige tak til alle jer, der kiggede forbi CarePartners stand eller besøgte os på News Zonen og fik en snak med os. Vi er simpelthen så glade og overvældede over alle de gode besøg og samtaler, vi havde.

Årets Nyhed 2023

Vi er mega stolte af at fortælle jer, at Wini blev nomineret til Årets Nyhed på messen. Der var omkring 50 ansøgninger, og ud af dem blev 26 nye produkter udvalgt til at udstille på News Zonen. Konkurrencen var benhård og fyldt med innovative produkter, så det er virkelig en stor ting for os, at Wini snuppede andenpladsen!

Der var et panel af dommere, der skulle bedømme produkternes nyhedsværdi, brugsværdi, særlige kendetegn og hvor godt produktet kan forbedre livskvaliteten for patienter.

Et hjælpemiddel i verdensklasse

At udvikle et innovativt medicinsk udstyr er virkelig en udfordrende rejse, men vi har været drevet af alle de passionerede patienter og ergoterapeuter, vi har mødt på vores vej. Vi har fået input fra mere end 120 mennesker med gigt og ergoterapeuter. Det betyder, at Wini er designet med patienternes behov for øje. Vi mener, at det er afgørende og burde være kernen i udviklingen af ALLE hjælpemidler.

Vi er derfor utroligt glade for, at Wini er blevet anerkendt som en af årets bedste nyheder! Det er takket være jer, som vi har mødt undervejs og som har delt jeres ideer, givet feedback og fortalt os om jeres liv med kroniske lidelser. Det er jer, der har været med til at skabe et verdensklasse hjælpemiddel.

Health & Rehab 2023 var en fantastisk oplevelse – måske vi ses igen i 2025?

Hvis du er interesseret i at få fingrene i vores grebsforstørre Wini, så tag fat i CarePartner.

da_DKDA