Miljøbevidst hjælpemiddel: Vores grønne valg

Hvert år bliver der, på verdensplan, produceret omkring 300 millioner tons plastik. Cirka halvdelen af det plastik bliver produceret med meget kortvarige formål, eksempelvis engangsbestik, sugerør og lignende. Meget af denne plastik ender derfor med at forurene vores have og planeten generelt.

Det vigtigt hos os, at vores produkter ikke bliver endnu et produkt med en kort brugsperiode, som ender med at forurene vores planet unødigt. Derfor gør vi altid vores bedste for at træffe det bedste valg i forhold til miljøet. 

Wini indeholder dele af plastik, men er designet til at have en lang levetid. Grunden til at vi har brugt plastik er fordi vi ønsker et produkt, der både er slidstærkt og nemt at holde rent.  

Manigrip har en ordning, hvor du kan sende din Wini tilbage til os, hvis du ikke længere har brug for det eller ønsker en nyere model. Vi sørger for at din brugte Wini bliver genbrugt, enten ved at vi sætter det i stand så en ny kan få glæde af det eller bruger det som reservedele. Med den ordning kan vi hjælpe hinanden med at passe på miljøet og vi belønner dig samtidig med en rabat på et nyt produkt. 

Winis emballage er FSC godkendt og vi har efterstræbt at lave en så fin en kasse, at man har lyst til at beholde den og give den nyt liv; enten som fortsat opbevaring af Wini eller til andre små ting, der mangler en kasse. Hvis du ikke ønsker at beholde kassen, så håber vi at du vil smide den i en affaldscontainer til papir.  

Vi ønsker hele tiden at blive bedre og vi gør vores bedste for at vores produkt er så rigtigt for miljøet som muligt for os.

Har du et godt forslag til, hvordan vi kan blive bedre? Send os gerne en mail.

da_DKDA