Wini – alsidigt greb til smerter i hænder og fingre

Hjælpemidlet wini i grå

Nedsat håndfunktion

Livet med nedsat håndfunktion, som følge af eksempelvis leddegigt, slidgigt, sclerose, parkinson, nerveskader, stroke og andre lidelser, kan besværliggøre nogle af hverdagens helt almindelige gøremål og give smerter i hænder og fingre. Lidelser som kan give symptomer som f.eks. ondt i hænder, fingre, arme og led. Det kan gøre det svært at putte mascara på om morgenen, svært at holde om gaflen og trætte unødigt meget. 

Et alsidigt greb

Målet med vores hjælpemiddel Wini er at tilbyde et alsidigt greb til smerter i hænder og fingre. Wini kan bruges på alle redskaber, der har et smalt greb, såsom bestik, pensler, grydeskeer, hæklenåle, trommestikker, mascara, urteknive, blyanter, støvekoste og kuglepenne. Og det er bare de genstande, vi har testet, så du kan sagtens afprøve flere muligheder. Det skal nemlig være nemt for dig at bruge de redskaber, du allerede har i hjemmet. Derfor erstatter Wini også mange af de hjælpemidler, som allerede findes på markedet. 

Vi har udviklet Wini med fokus på både funktionalitet og flot design. Wini er en grebsforstørrer til både gigtpatienter og andre med nedsat håndfunktion, som giver dig mulighed for at holde bedre om de mange ting, du anvender i løbet af dagen. Med vejledning fra vores eksperter og danske ergoterapeuter, har vi udviklet Wini som en hjælp til dig, når livet tærer på kræfterne.


Mangler du et nyt hjælpemiddel?

Wini er designet med indsigter fra mere end 120 gigtramte, og er derfor oplagt for dig, som har gigt i fingrende, sclerose, ondt i hænder og led eller generelt har svært ved at holde små genstande. 

Hjælpemidlet er en grebsforstørrer, som du kan bruge til at forstørre overfladen på små og smalle genstande som f.eks. bestik, pensler, tandbørst, hæklenålen – ja faktisk er det næsten kun fantasien, der sætter grænser! 

Med en elektronisk dreven lukkefunktion er Wini perfekt at have med på farten, da man nemt og ubesværet kan bruge den på forskellige genstande. 

Find forhandler
da_DKDA