Design i hjælpemidler tilfører livskvalitet

Wini cover

Design og hjælpemidler

Vi vælger, hvilket tøj vi tager på om morgenen, farven på vores bil og mønstret på vores kaffekopper. Det gør vi, fordi vores ting er med til at tilføre livsglæde og livskvalitet i hverdagen. Det betyder noget for os, når vi ikke kan bruge det arvede bestiksæt eller slappe af de med fritidsinteresser og hobbyprojekter, vi holder af. Så hvorfor ikke give mennesker med udfordringer i hverdagen mulighed for at tilvælge godt design?

Design spiller en utrolig vigtig rolle i vores liv – det påvirker vores følelser, adfærd og opfattelse af verden omkring os. Design kan ikke bare hjælpe med at forbedre funktionen og effektiviteten af produkter, men smukke ting kan også give os glæde og påvirke vores humør og velvære. 

Form og funktion

Mange af de patienter, vi har snakket med gennem årene, fortalte os, at deres hjælpemidler fik dem til at føle sig mere syge. Nogle satte endda ord på den flovhed, som man kan opleve i forbindelse med andre typer hjælpemidler på markedet. Hjælpemidlers funktion er selvfølgelig uhyre vigtig for mennesker som lever med en kronisk sygdom. Men hjælpemidlers udseende, såsom form og farve, spiller også en vigtig rolle, når vi skal definere os selv. Med vores hjælpemiddel Wini vil vi gerne give dig lyst til at tage dine design hjælpemidler med på café eller ud at rejse, uden behov for at pakke en hel taske. Det ergonomiske greb er behagelig at holde om og samtidigt smukt at kigge på. Wini er udviklet til dig, som ikke vil gå på kompromis med godt design i hverdagen.

Mangler du et nyt hjælpemiddel?

Wini er designet med indsigter fra mere end 120 gigtramte, og er derfor oplagt for dig, som har gigt i fingrende, sclerose, ondt i hænder og led eller generelt har svært ved at holde små genstande. 

Hjælpemidlet er en grebsforstørrer, som du kan bruge til at forstørre overfladen på små og smalle genstande som f.eks. bestik, pensler, tandbørst, hæklenålen – ja faktisk er det næsten kun fantasien, der sætter grænser! 

Med en elektronisk dreven lukkefunktion er Wini perfekt at have med på farten, da man nemt og ubesværet kan bruge den på forskellige genstande. 

Find forhandler
da_DKDA